Kaldrøykt pinnekjøt av fjellam frå Ryfylke vann pris under Det norske måltid. Privat Fjell-lam frå Ryfylke vann pris Nynorsk Pressekontor Nynorsk Pressekontor Nynorsk Pressekontor Leverandør av artiklar på nynorsk Publisert 04.02.2022 - 14:20 Sist oppdatert 04.02.2022 - 14:21 Hei! Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare. Vinterkampanje 10 kr ut året Deretter 165,- / mnd KJØP UNG u/33 år 100,- /mnd KJØP Student/lærling/militærGRATIS REGISTRER DEG Allerede abonnent? Logg inn her økonomi varehandel næringsliv mat og næringsmiddel
Fjordlab på Jelsa er det første tilslagslaboratoriet i Norge med denne internasjonalt anerkjende akkrediteringa
Villrein-vedtak: Saka om stengt veg frå Øvre Moen til Blåsjø er ikkje avgjort – dette skjer vidare nå
Kommunedirektørens budsjettforslag: Meiner 33 årsverk må bort i åra som kjem og legg suldalsluksusen på hoggestabben