Gnocchi av søtpotet kvessa til med hoisinsaus, sesamfrø, mynte og chili kan nok freista både ved kjøkkenbordet og i hagen. Espen Emil Søreng Søtpotet-gnocchi Espen Emil Søreng Espen Emil Søreng Espen Emil Søreng - Publisert 17.06.2022 - 15:08 Sist oppdatert 17.06.2022 - 15:08 Hei! Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare. Vinterkampanje 10 kr ut året Deretter 165,- / mnd KJØP UNG u/33 år 100,- /mnd KJØP Student/lærling/militærGRATIS REGISTRER DEG Allerede abonnent? Logg inn her politikk nyhende
Fjordlab på Jelsa er det første tilslagslaboratoriet i Norge med denne internasjonalt anerkjende akkrediteringa
Villrein-vedtak: Saka om stengt veg frå Øvre Moen til Blåsjø er ikkje avgjort – dette skjer vidare nå
Kommunedirektørens budsjettforslag: Meiner 33 årsverk må bort i åra som kjem og legg suldalsluksusen på hoggestabben