Short ribs med coleslaw, søtpotetfries og grilla hjertesalat. Espen Emil Søreng Kortreist gourmetmat: Short ribs med coleslaw og søtpotetfries Espen Emil Søreng Espen Emil Søreng Espen Emil Søreng - Marta-Brit Lunde Marta-Brit Lunde Marta-Brit Lunde Journalist Publisert 02.03.2021 - 15:08 Sist oppdatert 02.03.2021 - 15:10 Hei! Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare. Vinterkampanje 10 kr ut året Deretter 165,- / mnd KJØP UNG u/33 år 100,- /mnd KJØP Student/lærling/militærGRATIS REGISTRER DEG Allerede abonnent? Logg inn her fritid kultur mat og drikke
Fjordlab på Jelsa er det første tilslagslaboratoriet i Norge med denne internasjonalt anerkjende akkrediteringa
Villrein-vedtak: Saka om stengt veg frå Øvre Moen til Blåsjø er ikkje avgjort – dette skjer vidare nå
Kommunedirektørens budsjettforslag: Meiner 33 årsverk må bort i åra som kjem og legg suldalsluksusen på hoggestabben