Arne Brimi har løfta fram norsk mat og matkultur i fleire tiår. Norsk mat har kome ein lang veg i denne perioden, men der er framleis mykje som kan bli gjort betre, meiner han. Foto: Peder Skjelten / NPK

Trass nedgang i lokalmaten, ser kjendiskokk lyst på framtida: – Dei unge i dag er heilt formidable

Publisert Sist oppdatert

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare.

5 kr for 5 veker
Deretter 155,- / mnd

KJØP

UNG
u/33 år
100,- /mnd

KJØP

Student/lærling/militær

GRATIS

Er du student, lærling eller i militæret, heimehøyrande i Suldal og i tillegg er under 28 år og busett utanfor kommunen? Då kan du få din digitale tilgang betalt av Suldal kommune.

REGISTRER DEG

Sjå resten av våre tilbod

KJØP

Powered by Labrador CMS